For dig som arbejder med marketing eller kommunikation

DN1B2343_intermediate

Kender du det?
Du arbejder i en moderne organisation med fokus på core business og har måske oplevet hvordan det i stigende grad forventes af dig, at du som in-house ansat skal levere samme kvalitet som kan købes hos et eksternt bureau. Der er færre hænder til at løse opgaverne som bliver mere og mere alsidige.

Her er nogle eksempler på opgaver jeg kan hjælpe dig med at blive bedre til at løse :

  • Optagelse af stillbilleder og video.
  • Redigering af video.
  • Billedebehandling.
  • Publicering af still og video til alle platforme og medier.
  • Optimering af arbejdsgange.
  • Undervisning i det enkle interview med et minimum af udstyr.
  • Simple produktfilm.
  • Produktion af voxpops, testimonials og lignende.

cropped-DN1B2096.jpg

Trænger du til et kompetenceløft ?
Har du huller i dine viden om specifikke softwareprogrammer som besværliggør dit daglige arbejde?
Eller har du bare lyst til at udvikle dine kompetencer?

Med over 15 års erfaring med undervisning af kreative professionelle kan jeg hurtigt få dig up to date med de programmer du bruger i din dagligdag.

Hjælp til de “små” ting …
Herudover hjælper jeg selvfølgelig med at få ryddet alle de små, praktiske problemer af vejen som du måske sidder med. Back-up rutiner, kalibrering af skærme og printere, farvestyring, optimering af hardware, opsætning og brug af Wacom, netværksproblemer og lignende.

Fleksibelt og nemt for dig
Jeg tilbyder en bred vifte af kompetencer indenfor visuel kommunikation, da det er min erfaring at der ofte ikke er ressourcer til at få 5 specialister ud for at løse 5 “små” problemer. Så selvom du måske primært mangler oplæring i Final Cut Pro, kan jeg jo også forklare dig hvordan du optager lyd på din iPhone eller uploader billeder til en FTP server når jeg er ude hos dig.
Mit fokus er ganske enkelt at give dig alle de redskaber, der er nødvendige for at du kan få succes i dit arbejdsliv og sikre, at du har en effektiv hverdag med mindst mulig spildtid.