Kurser

Kompetenceløft
Hvis du eller dine kollegaer eller ansatte trænger til et kompetenceløft eller et inspirationsoplæg så lad mig sammensætte det helt rigtige program.

Er der flere medarbejdere som skal oplæres i eksempelvis optagelse af lyd og billede, eller sidder i nogen stykker i et kontorfællesskab, som eksempelvis gerne vil lære noget mere Photoshop, så kan det være en god ide at organisere et kursus.

Inspiration eller analyse ?
Jeg kommer desuden gerne ud til jeres virksomhed og holder inspirationsoplæg, med udgangspunkt i jeres brug af billeder og levende billeder og giver eksempler på, hvad hensigtsmæssigt anvendelse af fotografi og video betyder for en virksomhed. Både i forhold brandværdi, salg- og markedsføring, PR og kommunikation og employer branding.

Er jeres brug af fotografi og video optimalt i overensstemmelse med jeres øvrige kommunikation og markedsføring?

Hvordan sikre i kvaliteten i praksis? Hvordan vælger i underleverandører ?

Er nogen af de spørgsmål jeg kan hjælpe jer med at få svar på.