Har du brug for …

  • Undervisning i optagelse af film eller stills
  • Effektive metoder til at lave små videoproduktioner
  • Undervisning i software
  • Rådgivning omkring brug af billeder og video på nettet og til tryk

Lad mig hjælpe dig til en effektiv arbejdsdag, og give dig det kompetenceløft der gør at du får succes med dine daglige udfordringer.

Michael Elmkjær Madsen
+45 31 79 94 79

elmkjaer@me.com

Fruit Imaging

LinkedIn

For dig som arbejder med marketing eller kommunikation

Alle udfordringer du har omkring brug af fotografi og video fra optagelse til publicering kan jeg hjælpe dig med. Herunder oplæring i software.

Jeg kommer ud til dig og giver målrettet og intensiv support eller undervisning i det antal timer du har brug for.

Spild ikke tiden, men lad mig hjælpe dig til at få svar på dine spørgsmål og lad os sammen få ryddet op i arbejdsgange og processer, så du kan koncentere dig om at skabe resultater!

For dig som er professionel fotograf

Hjælp hos dig på kontoret, studiet eller on-location. 2 timer, 2 dage eller præcis hvor meget du har brug for. Intensiv og målrettet indsats fra medieprofessionel med over 15 års erfaring i support og undervisning af fotografer.

Løfter alle tekniske udfordringer fra capture til leverance og alt derimellem.

Brug for professionel billedbehandling ?

www.fruit-imaging.com

Blå bog

Michael er uddannet fotojournalist og har arbejdet med fotografi, film og kommunikation i over 20 år. Han har været selvstændig fotograf, filmet og klippet, arbejdet med projektledelse, webredaktion og webudvikling. Nu fokuserer han på billedbehandling og understøttende virksomhed for fotografer og andre medieprofessionelle.

Undervisningserfaring tæller blandt andet ansættelse på Fatamorgana og Fotografuddannelsen, samt afholdelse af workshops og kurser.

Kurser

Jeg afholder både lukkede, tilpassede kurser for medarbejdergrupper i enkelte virksomheder og kurser med mulighed for offentlig tilmelding.

Dette sker både i eget regi og sammen med udvalgte partnere.

Jeg kommer desuden gerne ud, til jeres virksomhed og holder inspirationsoplæg, med udgangspunkt i jeres brug af billeder og levende billeder og giver eksempler på hvad hensigtsmæssigt anvendelse af fotografi og video, betyder for en virksomhed.

Priser

Jeg arbejder med en gennemskuelig og åben prisstruktur.

Du køber som minimum 2 timer, og har mulighed for rabat ved forudbetaling af serviceaftale eller “klippekort”.